Open Dag Spijkenisse Medisch Centrum 2023

Op zaterdag 13 mei 2023 openen we onze deuren! Ben jij benieuwd hoe het reilt en zeilt in ons ziekenhuis? Kom dan langs tussen 10.00 tot 15.00 uur om kennis te maken met onze zorg. Er kan een kijken genomen worden op de afdelingen en poliklinieken, er is uitleg en informatie over aandoeningen en er zijn veel activiteiten voor jong en oud. Leren hechten, een biopt nemen, longfunctie blazen of je gehoor testen, het kan allemaal, want er zijn vele gezondheidstestjes beschikbaar. Voor kinderen zijn er een aantal leuke en leerzame speurtochten en op de gipskamer kunnen ze hun onderarm in het gips laten zetten. Ook is er uitleg over digitale dienstverlening, zoals het patiëntenportaal en de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO), en er is informatie over werken in het ziekenhuis.

De volgende afdelingen en poliklinieken waren te bezoeken:

Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Diabetespoli, Endoscopie, Geriatrie en neurologie, Gipskamer, Gynaecologie,
Infectiepreventie, Informatiemanagement, Interne geneeskunde, Kaakchirurgie, Kwaliteit en veiligheid, KNO, Longgeneeskunde, Operatie Kamer, Oncologie, Medische Techniek, Personeelszaken en opleidingen, Radiologie, Schoonmaak, Short stay (kort verblijf), Spoedpoli en Zorgsupport.
Ook bij een aantal andere zorgverleners in het pand kon men een bezoek brengen; Janssen Huidtherapie, Buurtzorgpension Spijkenisse, Anna voor Zorg, Plexus orthopedie., Holy Feet and Beauty en Made2Move fysiotherapie.


Dit vind je misschien ook leuk

Scroll naar boven
Skip to content