Veel werk

Veel werk

Er gaat veel tijd inzitten om de video’s van de diverse kanalen hier te plaatsen. Natuurlijk richten we ons op de video’s die moeten worden aangemerkt als ‘gemaakt voor kinderen’. Ook als is deze voor alle leeftijden geschikt. De makers hebben geen invloed op de geplaatste advertenties op de video’s en het volgen van het kijkgedrag van de bezoekers bij YouTube.

YT-nee

Vervelend is wel dat de video’s niet meer worden aanbevolen en diverse functies zijn uitgeschakeld. Houd in dat deze NIET tot NAUWELIJKS worden bekeken. Daarom plaatsen we ze hier.

De video’s blijven gewoon geplaatst op YouTube, Vimeo, Dailymotion en anderen. Zij zijn hier alleen ingedeeld in lijsten zoals Kerst, Sinterklaas, Modelspoor enz. Advertenties die in de video’s worden vertoond, zijn niet afkomstig van deze site. Er wordt hier geen geld verdiend!

Suggesties zijn natuurlijk welkom. Heeft u een leuke video gemaakt die u moest aanmelden als voor kinderen? Geef dan de URL en een korte beschrijving weer, zodat we deze in de galerij kunnen plaatsen. Zoals gezegd, veel werk, maar helaas noodzakelijk.

VideoPijl

1 gedachte over “Veel werk”

  1. Good day! I could have sworn I’ve visited your blog before but
    after looking at some of the posts I realized it’s new to me.
    Anyways, I’m definitely pleased I came across it and I’ll be book-marking
    it and checking back regularly!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Skip to content